Müdavimi olduğu fast food yiyecekler sayesinde usta olup, iş yeri açtı.
Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Ali Kemal Soylu’nun gençlik yıllarında en büyük tutkusu İzmir Kumru yemekti. Bu yüzden sık sık Antalya’ya kumru yemeye gittiğini belirten Soylu, “ müdavimi olduğumuz tadın ustası olduk ve bu iş yerini açtık. Kısacası kumru tutkunu olmamız, burayı açmamızın sebebi oldu” dedi. Hedeflerinin, Serik’te döner ve kumru gibi fast food yiyecekleriyle 1 numara olmak olduğunu belirten Soylu Kumru & Fast Food işletme sahibi Ali Kemal Soylu, “Yaklaşık 9 yıldır, bu sektörün içerisindeyiz. Asıl branşım pastane. Otelde pastacılık olarak mesleğe başladık. Daha önce şekerleme ve market gibi işletmeler açtık. Şimdi de Soylu Kümru & Döner olarak hizmete başladık. Hedefimiz Serik'te kumru sektöründe, bir numara olmak”diye konuştu. Gençlik yıllarında sandviç, İzmir eritme yemek için Serik’ten Antalya’ya gittiklerini anlatan Soylu, “ Eskiden bizim bu bölgede bu tür fast food tarzı yiyecekler pek yoktu. Daha sonra müdavimi olduğumuz tadın ustası olmak için kolları sıvadık. Usta olduktan sonra da bu iş yerini açmaya karar verdik. Kısacası kumru tutkunu olmamız, burayı açmamızın sebebi oldu” şeklinde konuştu. Ülkede yaşanan ekonomik krize rağmen fiyatları çok hesaplı yaptıklarını ve herkesin doyabileceği şekilde servis yaptıklarını anlatan Soylu, “ İşyerimizde İzmir sandviç, İzmir eritme, yengen, tavuk burger, tavuk döner ve tost çeşitleri ile hizmet vermekteyiz. Dönerimizi günlük taze olarak kullanıyoruz. Soslarımız kendi el yapımıdır. Fiyatlarımızda çok hesaplı. Halkımız zaten ekonomik krizle mücadele ediyor. Biz de halkımızın alım gücünü düşündük ve kampanya başlattık. Yarım ekmek, dürüm döner çeşitlerinin fiyatını 60 TL olarak belirledik. Kesinlikle ucuz diye malzemeden çalmıyoruz. Herkesin rahatlıkla doyabileceği şekilde servis yapıyoruz. Ayrıca ev ve iş yerlerine paket servisimiz mevcuttur” diye konuştu.
Benzer Haberler
Serik’te insanlarla iletişiminin iyi olduğunu düşünerek, esnaf olmaya karar veren genç kendi iş yerini açtı.
İzmir Kumru müdavimi olan dayı yeğen birlikte iş yeri açtı
Serik’te ambalaj sektörü büyümeye devam ediyor
Dedesinin anısını yaşatmak için başladığı ata mesleği fırıncılığı, Serik'te açtığı mekan ile devam ettiriyor.
Serik’te halk lokantası ilk çorbasıyla hizmete başlıyor
Serik’te Tüm Emlak Danışmanlar Birliği Başkanlığına Mustafa Özkaya atandı
Sanayi esnafından örnek davranış, işten ayrılan çalışanlarını plaketle uğurladı.
Düğünde zevkine göre elbise bulamayınca iş yeri açtı